Reserveren

Het is niet meer mogelijk te reserveren; Frisk is gesloten.

Onderstaande knop opent het formulier waarmee je kunt reserveren bij Frisk aan het Spaarne. Jouw aanvraag komt rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een mailtje met een reserveringsbevestiging.
Reserveren in deze tijd gaat net even anders dan normaal.

  • Reserveren is niet verplicht. Wil je zeker zijn van een plekje binnen maak dan wel van te voren een reservering.
  • Voor inloop proberen wij altijd  tafeltjes beschikbaar te houden. Het kan zijn dat je even moet wachten in onze wachtkamer.
  • Het is alleen mogelijk om een tafel voor 2 personen te reserveren.
  • Alleen als je met je gezin (uit 1 huishouden) komt eten & drinken dan kun je een tafel reserveren voor meer dan twee personen.
  • Kom je eten met vrienden (vanag 3 personen) dan is 1,5 meter afstand verplicht. Wij zorgen voor een gezellige tafel.
  • Bij Frisk reserveer je een tafel voor binnen niet voor buiten. Wel proberen we altijd rekening te houden met ieders wensen. Dus mocht blijken dat het prachtweer is en er is plek op het terras dan ga je lekker met zijn tweetjes buiten zitten.
  • Ondanks alle beperkingen vanuit de overheid willen wij in de maand juni zoveel mogelijk gasten ontvangen. Om die reden maken wij gebruik van tijdslots. Concreet houdt dit in dat je een tafel reserveert voor ongeveer 1,5 uur.

We merken bij Frisk dat veel van onze gasten een voorkeur hebben om in de serre of buiten te zitten. Je kunt je voorkeur bij de reservering uitspreken en we zullen ons best doen om hiermee rekening te houden. We kunnen echter nooit garanderen.

Bij vragen vragen we je te bellen 023 737 08 04 of te mailen [email protected]

 

Wanneer je een voorkeur voor een bepaalde plek of ruimte opgeeft in je reservering dan is dat altijd onder voorbehoud. Helaas is het niet mogelijk om buiten op het terras te reserveren behalve als je met meer dan 12 personen bent. Als je op korte termijn wilt reserveren, is het handig om ons te bellen op 023 737 08 04.

Ben je verlaat? Bel alsjeblieft even, de mail wordt na 18.00 uur niet meer gelezen. Zonder bericht vervalt jouw reservering na 45 minuten en maken wij iemand anders blij met het plekje.

Wij houden van een ongedwongen sfeer en vinden het leuk als mensen spontaan langskomen. Daarom reserveren we nooit alle tafels. Loop dus gewoon langs of bel even als online reserveren niet meer mogelijk is. We hebben altijd plek aan onze bar.

Reserveren voor groepen

Frisk is erg geschikt voor grote groepen (van 12 tot 150 gasten). Er is van alles mogelijk: ontbijt, fika met koffie, lunch, exclusief borrelen of een uitgebreid diner. Mail je wensen naar [email protected]. Dan maken we een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken.

FRISK OP INSTAGRAM