Over Frisk

Net buiten de gebaande paden, in een historisch pand aan het water vind je Frisk aan het Spaarne. Kom met de auto, op de fiets of leg je bootje aan. Of je nu binnen wil zitten met prachtig zicht op het water of buiten op ons ruime terras met uitzicht op de St. Bavo en de molen Adriaan, bij Frisk kan het allemaal. Gelieven wel op reservering.

Hier treffen buurtbewoners, werknomaden en toeristen elkaar. Met eerlijke prijzen en een toegankelijke sfeer is Frisk aan het Spaarne een plek voor iedereen. Of je nu komt om de dag te starten met een verse filterkoffie, komt lunchen met collega’s, om te genieten van het uitzicht of  wilt borrelen: op ieder moment van de dag is het hier fijn. Frisk is de huiskamer van Haarlem-Oost: relaxed genieten met prachtig uitzicht over het Spaarne.

De kookstijl is duurzaam met seizoen,verse en lokale ingrediënten. Eigentijds en toegankelijk. Bij ons wordt met aandacht voor mens en natuur gekookt. Lokale en verse producten spelen een belangrijke rol. Het uitgangspunt is verrassen en eerlijk gebruikmaken van de bronnen die we tot onze beschikking hebben om verspilling tegen te gaan. Natuurlijk nooit ten koste van de smaak!

FRISK OP INSTAGRAM