FRISK TAKE OUT | MAANDAG T/M ZONDAG

Iedere dag van de week maakt de keuken van frisk gerechten om mee te nemen: naar huis, op de kade of op de boot. Onze kookstijl is puur & in het seizoen met aandacht voor mens en natuur. Lokale en verse producten spelen een hoofdrol. In deze rare tijd doet Frisk het ook een beetje anders. Alle Frisk gerechten zijn de hele dag te bestellen.

ZOET

CROISSANT 2.00

HOME MADE APPELTAART 3.50

FRISK KANEELBOL 3.50

HOME MADE VANILLE CHEESECAKE 3.50

AMERICAN PANCAKES 6.50
met crème fraîche . maple syrup & huisgemaakte compote
(extra hollandse aardbeien + 1.50)

SOEP & SALADE

WITTE ASPERGE SOEP 4.50

LENTE MINESTRONE 4.50
heldere bouillon met lokale groenten en bonen . toscaanse pesto & parmesan

CAESAR SALAD 10.50
romaine sla . kip . gebakken spek . ansjovis . croutons . ei . peterselie dressing . Parmezaanse kaas

PANZANELLA SALADE 9.50
bio mozzarella . rode ui . tomaat . komkommer . radicchio . croutons . Toscaanse pesto

BROODJES & BURGERS

FRISK TACO 8.00
krokante varkensvlees . frisse groene salsa . avocado crème . sriracha en hollandse bonen

WRAP ZALM 7.50
gerookte zalm . spitskool . rode ui . tomaat & avocado

BROODJE GEITENKAAS 6.00
geitenkaas . walnoten . honing mosterddressing & sla

BROODJE RUNDER CARPACCIO 6.00
sla . truffel mayonaisse . Parmezaanse kaas

ANGUS BURGER 9.50
van 100% rund . op brioche bol met frisk coleslaw . tomaat . rode ui & kaas . extra bacon + 1.50

BEYOND BURGER 9.50
100% plantaardige burger op speltbol . chipotle hummus . tomaat & rode ui

FRISKY HOTDOG 6.50 ALS JE HET DOET, DOE JE ONZE MANIER. ANDERS SERVEREN WIJ HEM NIET.
spitskoolsalade . mayonaise. augurk . gebakken uien . mosterd . ketchup mornay saus

NIEUW
3 GANGEN TAKE HOME MENU 24.50

HET IS MOGELIJK OM JE EIGEN MENU SAMEN TE STELLEN. KIES EEN VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT.

TIP: SERVEER HET VOORGERECHT & HOOFDGERECHT TEGELIJK VOOR JOUW GASTEN THUIS

VOOR

WITTE ASPERGE SOEP 4.50

LENTE MINESTRONE 4.50
heldere bouillon met lokale groenten en
bonen . Toscaanse pesto & Parmezaanse kaas

RUNDER CARPACCIO groot 10.50 | klein 7.50
Salade van runder carpaccio . truffeldressing Parmezaanse kaas & croutons

GEITENKAAS SALADE groot 10.50 | klein 7.50
met witte asperges . walnoten . geroosterde zaden & honing mosterddressing

ZALM SALADE groot 10.50 | klein 7.50
gerookte cajun zalm rilette . groene salsa avocado crème

HOOFD

CURRY 14.50
lokale seizoensgroenten . basmati rijst
huisgemaakt zuur

HALVE KIP VAN ‘TANTE DOOR’ 17.50
in citroen & knoflook . met country style friet
& chunky salsa

ASPERGES FLAMANDE 14.50
klassieke bereiding
150 gram gebakken zalm ipv ham +2.50

CHILI CON CARNE 14.50
met chunky salsa . gegrilde kaas & rijst

FRIETJE STOOF 14.50
met huisgemaakt zuur

ON THE SIDE
Groene salade 3.00
Seizoensgroenten 3.00
Country style friet 3.50

DESSERT

ETON MESS 7.00
van hollandse aardbeien . ahoorn siroop
crème fraiche . crumbeld merinque

VANILLE CHEESECAKE 7.50
met caramel saus & honing geroosterde walnoten

BORRELBOXEN

BORRELBOX 12 STUKS 8.50 I 16 STUKS 11.50 I 20 STUKS 14.50

FRIETJE MET 3.50

HUISGEMAAKTE OESTERZWAMBALLEN 6 STUKS 6.50
De Oesterzwambal is een eerlijk Haarlems product van lokale en sociaal betrokken ondernemers.
Frisk helpt de Oesterzwammerij uit Bloemendaal mee met de productie van de Oesterzwambal.
Onze chef Richard voegt er een eigen Frisk smaak aan toe.

DE BITES BOX 11.50
belegen kaaspuntjes . gerookte ossenworst, taco chips . brood met Chipotle hummus
truffel mayonaise . avocado crème & Dijon mosterd

DE NACHOS BOX 9.50
avocado crème . crème fraiche . gesmolten kaas . jalapeños & chilli saus

DE DIRTY NACHO BOX 11.50
avocado crème . crème fraiche . gesmolten kaas . jalapeños . chilli saus & chilli con carne

 

 

FRISK OP INSTAGRAM