Menu

HAVERMOUT MET FRUIT 6.00
ROEREI MET ZALM 7.50
WENTELTEEFJES 6.50
WAFEL MET HANGOP, AARDBEIEN EN RABARBER COMPOTE 5.50
WAFEL MET GEROOKTE MAKREEL EN EEN  EITJE & TUINKERST 5.50
SMÖRGÅS OP KNÄCKEBRÖD 6.50 OF SMØRREBRØD 7.50
– HUISGEMAAKTE COMPOTE VAN RODE EN BLAUWE BESSEN MET EEN HANGOP
– GEBRADEN RUNDVLEES MET INGEMAAKTE KOMKOMMER EN BLOEMKOOL
– GEROOKTE MAKREEL (VAN BALK AAN HET SPAARNE) MET DOPERWTEN & BIESLOOK SPREAD
– VERSE WITTE KAAS MET DILLE & CITROEN MET GEPEKELDE WORTELTJES EN LINZEN.
– GEBAKKEN SPEK MET EEN ZACHT GEKOOKT EITJE MET KUMMEL EN ZWARTE PEPER
– HOLLANDSE HARING MET GEPOFTE RODE BIETJES, APPELTJES  EN GEPEKELDE RODE UITJES

ONTBIJT

SMÖRGÅSKID SOP KNÄCKEBRÖD 3.00 OF SMØRREBRØD 3.50
CHOCOPASTA, PINDAKAAS OF BESSENCOMPOTE

HOMEMADE FIKA

KANELBULLE 3.50
SEMLA 4.00
KOKOS MACROON GEDIPT IN DE CHOCOLADE 3.50
ROOMTAART  TOT KARAMEL GEBRANDE ROOM TAART MET ZWARTE BESSEN COMPOTE 4.25
CHOCOLADE TAART MET BESSEN & KROKANTE CARAMEL 4.25
CHOCOLADE & CRANBERRY REEP MET  MUESLI & KOKOS 4.50

SOEP & SALADES

SPINAZIE & BRANDNETELSOEP 6.00
VISSOEP 7.50
SALLAD FRISK 13.75
SALLAD VAN HET LAND 12.50

VOOR

TARTAAR GESNEDEN MAKREEL 9.00
GEBRADEN VEENWEIDE MOERKALF 10.50
SALLAD VAN HET LAND 12.50
SPINAZIE & BRANDNETELSOEP 6.00
VISSOEP  7.50

HOOFD

DDK: DUBBEL DOEL KOE LENDEBIEFSTUK 22.50
GEGRILDE WITTE & GROENE ASPERGE 18.50
GEROOKTE & GEBAKKEN KIP 19.50
ZACHTGEGAARD ZALM 20.50
KROKANT GEBAKKEN KABELJAUW 18.50
SALLAD FRISK 16.00
EET WAT DE POT SCHAFT 14.50

NA

ZOETE WAFEL 5.50
VANILLE IJS 6.50
ROOMTAART 4.25
BESSENTAART 4.25

BORRELHAPPEN

8 BITTERBALLEN 7.00
GROENTEN MET DIP 4.50
BROOD MET DIP 4.50
HOME MADE GEHAKT BALLETJES 5.75
HUIS GEBAKKEN CHIPS MET YOGHURT DIP 3.50
OESTER MET ZOET ZURE GROENTEN 3.25
AAN HET SPAARNE BORRELPLANK 13.50
FRISK BORRELPLANK 14.50
PIGGY & CHIPS 15.00
BALLS & CHIPS (VOOR KIDS)  7.50