Frisk

De keuken van Frisk kookt duurzaam in het seizoen met lokale producten. Bij ons wordt met aandacht voor mens en natuur gekookt. Lokale en verse producten spelen een belangrijke rol. Het uitgangspunt is verrassen en eerlijk gebruikmaken van de bronnen die we tot onze beschikking hebben om verspilling tegen te gaan. Natuurlijk nooit ten koste van de smaak!

Bij Frisk kan je de hele dag door lekker eten. Neem het als take-out mee naar huis, lunch aan de kade op ons terras of reserveer een plekje voor in ons restaurant. Reserveren kan met maximaal 2 personen of 1 huishouden. Lees vooraf onze huisregels

ETEN & DRINKEN

In deze rare tijd doet Frisk het ook een beetje anders. Bijna alle Frisk gerechten zijn de hele dag te bestellen. Dus wil je uitgebreid lunchen met een 3 gangen menu dan kan dat gewoon bij Frisk. De Nordic Kitchen hebben we losgelaten. Onze kookstijl is nog steeds puur & seizoensgebonden met lokale & verse producten.

RESTAURANT

Binnen bij Frisk hebben we meer dan voldoende ruimte om onze gasten op een veilige manier te kunnen ontvangen. We hebben zelfs ruimte over. De ventilatie is uitstekend. Frisk heeft tafels waar je met zijn tweeën aan kan zitten of met zijn vieren (mits je uit 1 huishoudens komt). Eventueel kun je zelfs met zijn vieren bij ons eten (als 2 tweetjes) met uiteraard wel 1,5 meter ertussen. Wij hebben zelfs tafels waar je met 1,5 meter afstand toch gezellig kan eten.

TERRAS

Gelukkig is er aan het uitzicht niets veranderd. Nog steeds even mooi dat Spaarne en het zicht op de stad. Ons terras hebben we aangepast. We hebben afscheid genomen van onze grote loungebank aan het Spaarne. Het hout is hergebruikt bij Het Veerkwartier en dient nu als podium in de kas. Alle tafels staan zo dat er 1,5 meter afstand is tussen andere gasten. De grote bank hebben we omgedraaid zodat je niet langs andere gasten hoeft te lopen.

FRISK OP INSTAGRAM